Search

Tatsujin

  /  Tatsujin mma   /  MMA training voor beginners

MMA training voor beginners

Je hoeft geen expert te zijn om bij ons te trainen! Wij gaan jou alles leren over de vechtkunsten! 

Waarom MMA als beginner? 

MMA is een sport die geschikt is voor jou als je de vechtkunst wilt leren kennen. Doordat vele technieken worden gemixt, leer je van alles wat. Van kickboksen, boxen, worstellen en Jiu Jitsu. Maar hoe zit een training in elkaar? Wat heb je nodig als beginner? 

Het begin van de training

Je loopt naar de trainer toe en vraagt om je een keer mag trainen. Elke training begint met een warming up. Na de warming up, ga je met een partner een techniek oefenen. Na de techniek, begint het sparren. Geen zorgen, je wilt niet direct tegen de beste vechter in de dojo dus daar zal de trainer rekening mee houden. Hij laat je weten wat je moet doen en hoe je het beste kunt trainen. 

Wat heb je nodig? 

Voordat je de mat op gaat is het belangrijk om de juiste gear te hebben. Je wilt heelhuids de mat af komen. Daarom is het belangrijk om een bitje te hebben voor je gaat trainen. Goede gear is belangrijk. De sparring gloves van Tatsujin bieden een duurzame optie. Gemaakt van leer, met een aparte duimwrap en dikke padding ben je klaar om je eerste training mee te draaien. Vechters van de UFC gebruiken deze handschoenen om tijdens training hun technieken te oefenen. 

Door de dikke padding kun je elke stoot goed opvangen en stoten uitdelen zonder dat jij je sparringpartner een bloedneus slaat. Het open design van de MMA gloves zorgt er voor dat je op de grond kunst worstelen en grips kunt maken. Jij krijgt dus alle bewegingsvrijheid om zelf je stijl te ontwikkelen terwijl je traint. 

De handschoenen zijn stevig en daarom ook geschikt voor trainingen op de bokszak om thuis of in de gym je training voort te zetten. Zo heb je de skills om je training naar het volgende level te tillen. De MMA gloves voor sparring zijn dus perfect voor elke vorm van training en bieden een all round optie. 

Wat is het verschil tussen kickboks en bokshandschoenen?

De MMA sparring gloves zorgen voor een open design waardoor je meer vrijheid hebt met je vingers. Je kunt worstelen, stoten en grappelen. MMA gloves voor sparren zijn anders dan die van professionele gevechten. Als beginner wil jij niet direct in een UFC gevecht terrecht komen en daarom gebruiken wij MMA handschoenen voor sparren. 

Kijk in de shop om de reviews te lezen over de sparring gloves! 

Wij kijken er naar uit om je te zien op de mat!

Leave a Comment

X